RMrechts

 

Ron Meevis Scheidingsadvies is opgezet door Ron Meevis. Na ruim 35 jaar werkzaam te zijn geweest in de financiële wereld, met name voor ABN AMRO en ING ben ik uit overtuiging deze weg ingeslagen.

Ik ben altijd in commerciële functies werkzaam geweest en heb als geen ander de wensen van cliënten weten af te stemmen op hun financiële mogelijkheden. Heel opvallend daarbij vond ik dat als je je maar goed inleefde in de persoonlijke situatie van de cliënt, de oplossingen als vanzelf kwamen.

Naast meerdere relevante opleidingen op financieel en economisch gebied gevolgd te hebben heb ik met succes ook de HBO opleiding Register Financieel Echtscheiding Adviseur gevolgd. Een opleiding waar alle aspecten van een scheiding aan bod komen, inclusief mediation. Tevens ben ik WFT gecertificeerd Erkend Financieel Adviseur.

Daarnaast weet ik uit ervaring dat de warmte en begrip in de benadering van veel advocaten in een scheidingssituatie veelal erg zakelijk blijft. Terwijl er juist in die fase behoefte is aan persoonlijk begrip gekoppeld aan antwoorden op dringende vragen.

ik benadruk dat ik er in de situatie dat jullie er samen uit willen komen onafhankelijk voor jullie beiden werk. Dus absoluur zonder partij te kiezen!!

Ik ben ervan overtuigd dat ook in scheidingssituaties de persoonlijke aandacht de key is om tot goede antwoorden te komen. 

Kortom, het gaat mij om de mens ACHTER de scheiding.